Wild Thing Crew

Sailing Team

Nieuws-Blog Post New Entry

Goofies dec 2011

Posted by Erik on December 4, 2011 at 11:50 AM

We zijn er terug ....  met wat gène merk ik dat het laatste bericht alweer dateert van juni. Dus dringend tijd om de draad terug op te nemen.

Dus even in telegram stijl

Goofy 1 : 10de plaats, Antwerp Race voor de eerste keer meegedaan, Goofy 2 : vrij vlug anker uitgegooid en toch nog de startlijn overschreden voordat de wedstrijd werd afgelast

Goofy3 : We verkiezen te reven en de kleine fok te zetten, kwestie van voorzichtig te zijn met deze rukwinden. Goede start genomen op dit aandewindse rack naar boei R22 (thv Roompot). De aandewindse racks zijn niet het sterkste punt van WT, voordewinds des te meer. Na het ronden van R22 gaan we heel de weg terug naar Colijnsplaat om SVK12 te ronden. De kleine spi erop en we vliegen naar de SVK12, met een max van 16.2 knopen. We raken de tel kwijt  hoeveel boten we inhalen. Daarna terug aandewind naar de SVK5 om terug onder spi naar SVK11 af te stevenen. Dit keer echter niet zo snel omdat we pal voor de wind zeilen. Volgende keer afrakken en gijpen.... we weten waarop te trainen !!!!

Al bij al een zeer leuke race, met een betere wind als verwacht.

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments